AJONEUVOtelematiikka

Ajoneuvotelematiikan avulla tehostetaan toimintoja ja sitä kautta hankitaan säästöjä, lisätään liikenneturvallisuutta sekä kehitetään uusia tehokkaita toimintamalleja.

Fartskriver toimii yhteistyössä johtavan telematiikka-alan toimijan, Mix Telematics kanssa. Sen telematiikkaratkaisuja on käytössä yli 110 maassa ja asennettu kanta on yli 700 000 laitetta.

Toimialaratkaisumme ovat:

  • Raskasliikenne (linja-autot, kuorma-autot)
  • Tavaran käsittely (trukit, nosturit)
  • Työkoneet (rakennuskoneet, traktorit)
  • Vapaa-ajan ajoneuvot (moottorikelkat, mönkijät)

TUOTTEET

Mix Telematics ratkaisuja ovat kevyet kalusto- ja ajoneuvoseurantaratkaisut ja monipuoliset ratkaisut yritysten ajoneuvokannan hallintaan. Ohjelmistoratkaisuilla saa monipuolista tietoa ajoneuvoista. Käyttäjä voi nähdä tilanteen reaaliaikaisesti tai voi tarkastella ajoneuvotietoa jälkikäteen saaden arvokasta tietoa ajoneuvokannan käytöstä, kulutuksista, kuljettajien ajotavasta ja ajoneuvon turvallisuustiedoista.

AT (Asset tracking):
Kaluston seurantaan luotettava ratkaisu, esimerkiksi perävaunut ja rakennuskoneet. Tekniset tiedot täältä.

VT (Vehicle Tracking):
Ajoneuvoseurantaratkaisu soveltuu erinomaisesti esimerkiksi työkoneiden ja moottorikelkkojen seurantaan. Tekniset tiedot täältä.

FM (Fleet Manager):
Monipuolinen hyötyajoneuvoratkaisu. Soveltuu hyvin linja- ja kuorma-autoille. Esite löytyy täältä.

Mix Telematics Fleet Manager: Mix Telematics ohjelmistoratkaisuilla saa monipuolista tietoja ajoneuvoista.


Suomen Fartskriver Oy          Mannerheimintie 12 B, 5 krs       00100 Helsinki            puh. 09 2516 6315          sales(at)fartskriver.fi