DIGIPIIRTURI

VDO DIGIPIIRTURIRATKAISUT
VDO tarjoaa markkinoiden edistyksellisimpiä digipiirturiratkaisuja. VDO:lta löytyy kattava valikoima ajoneuvo-, korjaamo- ja toimistoratkaisuja ajoneuvotiedon rekisteröimiseen, laitteiden asennukseen ja kalibrointiin, tallennukseen, tiedonsiirton ja tiedon analysointiin.

Ajopiirturilaite, VDO DTCO 1381, ajoneuvossa oleva laite rekisteröi ajoneuvotiedot. Digitaalisiin ajopiirtureihin voidaan liittää uudenaikaiset tiedonsiirto- ja tallennusratkaisut. Lisätietoa VDO digipiirturista.

Fartskriver Finland tekee tiivistä yhteistyötä VDO:n kanssa ja kauttamme saa suoraan ilman välikäsiä VDO:n digipiirturit ja ohjelmistot. Ratkaisut soveltuvat kaikenkokoisille yrityksille. 

Katso video VDO:n digipiirturiratkaisusta.

OTA YHTEYTTÄ TÄSTÄ
tai lähetä sähköposti: sales(at)fartskriver.fi tai soita 09 2516 6315

TIEDONSIIRTORATKAISUT
Tuemme monipuolisia digipiirtureiden tiedonsiirtoratkaisuja, meiltä saat sekä toimisto- että mobiiliratkaisut.
 Lisätietoa Huoleton Digipiirturipalvelu.

DLD (Download device); yksikön avulla digipiirturitiedot välitetään automaattisesti ja turvallisesti palvelimelle. Tämän jälkeen tietoja voi käsitellä VDO TIS-Web ohjelmiston avulla. Tietoa tallentuu automaattisesti ja viranomaisvelvoitteet tulevat helposti ja varmasti hoidettua lain mukaisesti. Lisätietoa DLD tuotteesta.

DLK Pro Download Key Download Key;  Tiedon lataaminen kuljettajakortilta ja massamuistista onnistuu helposti Latausavainten myötä. Tuoteperheeseen kuuluu omat avaimet kuljettajalle, valvontaan ja yhdistelmäavain missä on mukana ohjelmisto. Lisätietoa DLK tuotteista.

Smart Link; lisälaite ajopiirturilaitteeseen, jonka avulla ajopiirturin käyttöä ja hallintaa voi tehostaa. Ratkaisu mahdollistaa useiden eri mobiilisovellusten käytön. Lisätietoa VDO-Smart Link tuotteesta.

TIEDON TALLENNUS JA ANALYSOINTI
VDO tarjoaa ratkaisun turvalliseen tiedon tallennukseen ja analysointiin.

 

TIS-Web: tiedon tallennus ja analysointiohjelmisto

Ajopiirturitiedot voi tallentaa helposti ja nopeasti turvallisesti palvelimelle. Henkilökohtaisten salasanojen avulla ajoneuvotietoja voi analysoida, tarkastella ja tulostaa raportteja ajoneuvo- ja kuljettajatiedoista. Tiedot ovat varmassa tallessa ja viranomaisvelvoitteet tulevat helposti hoidettua ajantasalle. Ratkaisu soveltuu kaikenkokoisille yrityksille.
Lisätietoa TIS-Web ohjelmistosta.

DLK Pro TIS Compact:

Ratkaisun avulla tietoja voi ladata, tallentaa ja analysoida, kaikki yhdellä laitteella. Tiedot siirretään toimiston tietokoneelle jossa sitä voidaan käsitellä sisäänrakennetun ohjelmiston avulla. Ratkaisu soveltuu hyvin pienille yrityksille.
Lisätietoa DLK tuotteista.

KÄYTÄ DIGIPIIRTURIA ÄLYPUHELIMELLA

Saatavilla on lukuisia sovelluksia kuljettaja-, toimisto- ja korjaamosovelluksiin. Sovellukset toimivat iPhone ja Android laitteilla. Sovelluksien käyttämisessä tarvitaan Smart Link-laitetta. Lisätietoa VDO-Smart Link tuotteesta.

VDO Driver:
Kuljettajasovellus:
Ratkaisu mahdollistaa digipiirturin kauko-ohjauksen. Tämä lisää turvallisuutta, kun digipiirturi on asennettu ohjaamon yläosaan ja näyttö ei ole suoraan kuljettajan näkökentässä. Sovelluksesta näet myös käytössä olevan ajoajan, lepoajan ja kuljettajakortin tiedot.

VDO Drive Time:
Toimistosovellus: Kun ajopiirturiin on yhdistetty DLD laite, niin näet suoraan missä ajoneuvosi sijaitsee ja kuinka paljon on ajoaikaa.

TIS-Web Fleet:

Toimistosovellus: Kuljettajalle voidaan helposti välittää viestejä suoraan puhelimeen. Ratkaisu mahdollinen kun käytössä on TIS-Web ohjelmisto ja DLD laite.

DIGITAALINEN AJOPIIRTURIJÄRJESTELMÄ

Digitaalisen ajopiirturijärjestelmän tarkoituksena on parantaa liikenneturvallisuutta, varmistaa tasapuoliset kilpailuedellytykset kuljetusyritysten ja -muotojen välillä sekä parantaa kuljettajien työoloja. Digitaaliset ajopiirturit ovat käytössä kaikissa EU-maissa sekä AETR-jäsenvaltioissa (mm. Venäjä).

Digitaalinen ajopiirturi on pakollinen seuraavissa 1.5.2006 jälkeen ensirekisteröidyissä ajoneuvoissa:

  • tavaraliikenteessä ajoneuvot, joiden suurin sallittu massa perävaunu tai puoliperävaunu mukaan lukien on yli 3,5 tonnia
  • henkilöliikenteessä ajoneuvot, jotka on rakennettu pysyvästi yli 9 henkilön kuljettamiseen kuljettaja mukaan lukien.
Digitaalisen ajopiirturijärjestelmä koostuu seuraavista lain vaatimista osista:
  • Digitaalinen ajopiirturilaite
  • Digipiirturikortti
  • Tiedon tallennus
Ajopiirturilaite rekisteröi ajonneuvon tiedot ja tallentaa ne muistiin. Tiedot tallennetaan suojatusti ja mikäli laite rekisteröi että tietoa yritetään ulkoisesti muuttaa, siitä jää merkintä tietokantaan. Lain mukaan kuljetusliikkeen on kopioitava ja tallennettava sähköiseen muotoon omistamansa ajoneuvon digipiirturin massamuistin tiedot sekä kuljettajakortin tiedot säännöllisin väliajoin. Enimmäistallennusvälit ovat:
  • Massamuisti 2 kk (poikkeuksena jatkuvasti ulkomailla olevat ajoneuvot jolloin tallennusväli on 12 kk)
  • Kuljettajakortti 3 viikkoa
  • Tietoja tulee säilyttää yhden vuoden ajan.


Suomen Fartskriver Oy          Mannerheimintie 12 B, 5 krs          00100 Helsinki          puh. 09 2516 6315          sales(at)fartskriver.fi