TURVAllisemmin LIIKENteessä

Liikenneturvallisuustuotteilla saat lisää varmuutta ja ennustettavuutta liiketoimintaan, samalla säästät ehkä ihmishenkiä. Alkolukolla voidaan testata kuljettajan hengitysilman alkoholipitoisuus ja sallia/estää ajoneuvon moottorin käynnistäminen. Promilletesterillä voidaan puhalluttaa kuljettaja yksilöllisesti.

ALKOLUKKO
Alkolukko on ajoneuvoon asennettava käynnistyksenestolaite. Ennen ajoneuvon käynnistämistä on kuljettajan puhallettava laitteeseen, joka mittaa kuljettajan uloshengitysilman alkoholipitoisuuden. Alkolukko on tehokas väline rattijuopumuksen ennaltaehkäisyyyn ja asiakkaille näkyvä kannanotto turvallisemman liikennekulttuurin puolesta.

ALCOLOCK V3 mittaa kuljettajan uloshengittämän ilman alkoholipitoisuuden (BrAC) ja estää ajoneuvon käynnistymisen, jos kuljettajan uloshengitysilma on yli ennalta asetetun rajan. Sen vankka rakenne takaa luotettavuuden kaikissa ympäristöissä ja -olosuhteissa, kuten ajoneuvoissa, vesialuksissa ja raskaissa koneissa.

ALKOLUKON ASENNUS
ALCOLOCK V3 asennuksen saa suorittaa Suomen Fartskriver Oy:n valtuuttama asennusliike. ALCOLOCK V3:n kalibrointi on suoritettava 12 kk:n välein valtuutetussa laitteen kalibrointiliikkeessä.
Etsi lähin asennusliike täältä soita, tai kysy lisätietoa.

Lataa tekniset tiedot täältä.

ALKOLUKON VUOKRAUS
Alkolock V3 tuotteen vuokraus yhteistyökumppaninimme La-Lo Point Oy:n kautta.

 

ALKOMETRI - Drivesafe
DRIVESAFE on henkilökohtainen alkoholimittari, joka on tarkka ja helppokäyttöinen. Se mittaa hengityksenalkoholipitoisuuden (BrAC), joka on suoraanverrannollinen veren alkoholipitoisuuteen (BAC).
DRIVESAFE:ssa on ainoastaan yksi painike, minkä vuoksi se on erittäin helppokäyttöinen.

Lataa tekniset tiedot
täältä.


Suomen Fartskriver Oy          Mannerheimintie 12 B, 5 krs          00100 Helsinki          puh. 09 2516 6315          sales(at)fartskriver.fi